Du er landet på Indkøbsnet.dk, det helt rigtige sted at finde indkøbsvogn. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle indkøbsvogn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Træ indkøbsvogn, str. 35x22x58 cm, 1 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Creativ Company.

Her kan “Træ indkøbsvogn, str. 35x22x58 cm, 1 stk.” fås til 770,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Indkøbsvognen er i birketræ med underhylde, net og sideplads til f.
eks.
en dukke.
Vognen har silikonehjul med lavt støj niveau….

Se hos Creativ Company ❯❯

2: Andersen Royal Ivar, indkøbsvogn til trapper

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Andersen Royal Ivar, indkøbsvogn til trapper til kun 1595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Andersen indkøbsvogn til trapper, model Royal Ivar med taske på 49 liter, blå. Andersen Royal Ivar er en lækker indkøbsvogn med specielle hjul, som gør den velegnet til at køre op- og ned af trapper.
Royal stellet er den kraftige udgave, som kan folde…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Carlett Lett 800 Indkøbsvogn med sæde

Næste anbefaling er “Carlett Lett 800 Indkøbsvogn med sæde”.

Dagens bedste tilbud på “Carlett Lett 800 Indkøbsvogn med sæde” har vi fundet hos Senior24.dk hvor prisen lige nu er 2195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart indkøbsvogn med indbygget sæde og parkeringsbremse – godt alternativ til rollator. NYHED: Nu kan du klare dine indkøb og gå dig en tur og samtidig vide, at du til hver en tid kan sætte dig på din medbragte stol og hvile dig lidt.
Det giver en…

Se hos Senior24.dk ❯❯

4: Rolser 2+2 Logic Indkøbsvogn med 4 hjul – 4L

Produkt nummer 4 på vores “indkøbsvogn-liste” er Rolser 2+2 Logic Indkøbsvogn med 4 hjul – 4L som du lige nu kan købe for 1095,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rolser Logic Tour Indkøbsvogn – 4 hjulet indkøbsvogn med drejelige forhjul, fås i masser af lækre farver. Her har du topmodellen i indkøbsvogne fra spanske Rolser, som i mere end 50 år har lavet gedigne indkøbsvogne med vægt på et elegant og indbydend…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: VIGA Indkøbsvogn i træ, str. 48x30x41,5 cm, 1 stk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fin lille indkøbsvogn.
Indbyder til hyggelige rollelege om dagligdagsaktiviteter børnene har observeret….

Se hos Creativ Company ❯❯

6: Luksus Indkøbsvogn med kølerum, antrazitgrå

Forhandlerens beskrivelse:
Luksus indkøbsvogn med elegant stel i aluminium og taske med kølerum, farve antrazitgrå. Elegant luksus shopper med stel i aluminium og taske i antrazitgrå med sorte detaljer. Smart taske med indbygget kølerum Den elegante taske indeholder 36 liter o…

Se hos Senior24.dk ❯❯

7: PlayMarket Indkøbsvogn ‘Go Up’

Sidste produkt på vores liste er PlayMarket Indkøbsvogn ‘Go Up’ som vi har fundet til 1395,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
PlayMarket ‘Go Up’ indkøbsvogn.
Stor, lækker og smidig indkøbsvogn med svingbare forhjul. PlayMarket ‘Go Up’ er en praktisk indkøbsvogn, som til trods for, at den rummer hele 40 liter er nem at håndtere med de smarte svingbare forhjul. Den står stabil…

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste indkøbsvogn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse indkøbsvogn:

Dyreste Indkøbsvogn på listen er Carlett Lett 800 Indkøbsvogn med sæde fra Senior24.dk med en pris på 2195.00. Billigste udvalgte Indkøbsvogn er Indkøbsvogn Til Børn – Legetøj Med Tilbehør som du kan købe for 39.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 2155.05 kr.
Ovenstående Indkøbsvogn data og priser er hentet fra 8 butikker (Creativ Company, Senior24.dk, LivetSomSenior, Gucca.dk, Mammashop.dk, KÆRE BØRN, Eurotoys, Babysam.dk). Alle Indkøbsvogn tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Indkøbsvogn guides:

Fandt du ikke det rigtige Indkøbsvogn blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Indkøbsvogn: