Du er landet på Indkøbsnet.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen indkøbstaske. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen indkøbstaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Indkøbstaske / Indkøbsnet Sort – Ib Laursen

  • Dagens pris: 49,- kr.
  • Fundet hos Mostersskur.dk
  • Mærke: Ib Laursen
  • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Indkøbstaske / Indkøbsnet Sort – Ib Laursen” fås til 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 32 cm, L: 38 cm, H: 55 cm, Materiale: Bomuld Indkøbsnet sort fra Ib Laursen.
Fint og enkelt indkøbsnet i creme farvet.
Perfekt når man skal ud at handle fordi det ikke fylder særlig meget, men kan også bruges som taske.  Indkøbstaske sort…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Indkøbstaske / Indkøbsnet Creme – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Indkøbstaske / Indkøbsnet Creme – Ib Laursen som vi har fundet til 49,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 32 cm, L: 38 cm, H: 55 cm, Materiale: Bomuld Indkøbsnet creme fra Ib Laursen.
Fint og enkelt indkøbsnet i creme farvet.
Perfekt når man skal ud at handle fordi det ikke fylder særlig meget, men kan også bruges som taske.  Indkøbstaske creme…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Ib Laursen Indkøbstaske på listen er Indkøbstaske / Indkøbsnet Sort – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Indkøbstaske er Indkøbstaske / Indkøbsnet Sort – Ib Laursen som du kan købe for 49.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Indkøbstaske data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Indkøbstaske tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Indkøbstaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Indkøbstaske blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Indkøbstaske: